• Pääkaupunkiseudun Eläinsuojeluyhdistys

    Pääkaupunkiseudun Eläinsuojeluyhdistyksen (Pk-Esy) tarkoitus on edistää luonnonvaraisten eläinten ja lemmikkieläinten hyvinvointia toimialueellaan Espoo, Helsinki, Kauniainen ja Vantaa. Yhdistys on perustettu syksyllä 2004 ja se on Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton SEY jäsenyhdistys.Yhdistyksen toimintatapoja ovat muun muassa neuvonta ja tiedottaminen eläinsuojeluasioissa, hoitokotitoiminta ja eläinten uusiin koteihin luovuttaminen sekä luonnonvaraisten eläinten aseman ja hoidon kehittäminen. Yhdistys antaa päivystysluonteista eläinsuojeluneuvontaa puhelimitse sekä osallistuu erilaisiin pääkaupunkiseudulla järjestettäviin tapahtumiin. Lisäksi yhdistys ottaa hoitoonsa sekä luonnonvaraisia että lemmikkieläimiä, joiden tilapäiselle hoitamiselle ja uudelleen sijoittamiselle on olemassa eläinsuojelulliset perusteet. Tarpeenmukaisen hoidon jälkeen luonnonvaraiset eläimet palautetaan takaisin luontoon. Lemmikkieläimet asuvat yhdistyksen hyväksymissä vapaaehtoisten jäsenten kodeissa, kunnes yhdistys löytää niille kodin.
Dane kontaktowe
Lintulahdenkatu 10
.00500 Helsinki
Social media
Jak mogę wesprzeć tą organizację?
Adoptując zwierzaka!<br> To najlepsza forma pomocy!

Adoptując zwierzaka!
To najlepsza forma pomocy!

Przekazując pieniądze dla naszych pupili fundacji, które zostaną  wykorzystane na niezbędne akcesoria jak posłania, karmy oraz obowiązkowe szczepienia.

Przekazując pieniądze dla naszych pupili fundacji, które zostaną wykorzystane na niezbędne akcesoria jak posłania, karmy oraz obowiązkowe szczepienia.

Przekazując zalegające w domu koce, miski, puszki psiej karmy, materiały oraz posłania dla psów i kotów.

Przekazując zalegające w domu koce, miski, puszki psiej karmy, materiały oraz posłania dla psów i kotów.

Przekazując swój 1%<br> podatku  na tą organizację!

Przekazując swój 1%
podatku na tą organizację!

Blog

Czytaj artykuły naszych wolontariuszy oraz dodawaj własne, dowiedz się więcej o adopcji, prawach zwierząt i żywienia z tematycznie posegregowanych artykułów!